Besøksgård

Vi tar imot besøkende gjennom hele året, men både besøk og turer bookes på forhånd i forhold til kapasitet. For booking ta kontakt på midttjoregard@gmail.com

Inn På Tunet, IPT:
Midt-Tjore gård er en godkjent Inn På Tunet-gård. Dette betyr at vi har vært gjennom et strengt kvalitetsprogram via Matmerk / Stiftelsen Norsk Mat. Dette for å sikre alle brukerne og gjestene våre, at de får en så trygg og god opplevelse som mulig når de besøker gården vår.
Som en IPT-gård betyr ikke det at vi alltid er åpne, men vi har tilrettelagt for å kunne ta imot ulike brukergrupper (barn, skole, eldre, psykiskhelse m.m.) på gården, enten kommunalt eller privat.
Målet vårt er å skape et godt fellesskap for store og små. Gjennom ulike gårds aktiviteter ønsker vi å gi mennesker en følelse av mestring, trygghet og rom for utvikling.
Det er mye som skjer hos oss både på dagtid, ettermiddag og kveld, så det er viktig at alle tar kontakt og avtaler tid på forhånd.

Alpakkabesøk:
Vi har fått en del spørsmål fra folk som ønsker å komme å hilse på alpakkaene. Derfor har vi startet opp med alpakkabesøk. Dette passer fint for de minste barna.
Du får møte alpakkaene, kose, mate og lære masse om disse fascinerende dyrene. Det er også tid til å hilse på hestene og kaninene våre på dette besøket. Alpakkabesøk varer i omtrent 45-60 minutter og dere kan være så få eller så mange deltakere dere ønsker.
Prisen er
125 kr per deltaker
65 kr for barn under 4 år
Barn under 1 år er gratis.

I sommer (juni – august) inkluderer ‘gårdsbesøk’ og ‘alpakkabesøk’ is til barna.

Gårdsbesøk med tur til hjorten:
Vi tar imot personer og grupper som ønsker å komme innom for en litt annerledes gårds-opplevelse.
Ettersom det skjer mye på gården både med GFO, stallutleie og privat, tar vi kun imot forhåndsbestilte besøk, og kommer ikke til å ha åpen gård denne sesongen.

Velkommen til en hyggelig stund på gården. Her driver vi med alpakka, stallutleie og hjortefarm. I tillegg har vi kaniner, en lama, 2 hester og en liten søt skilpadde på besøk. Vi tar en runde å hilser på dyrene, men på grunn av smittefare mellom dyreartene, blir det bare nærkontakt med alpakka, kanin og hest. Du får tid til å mate, kose og stelle dyra.

Vi tar imot grupper på min. 5 personer. Varighet ca 2 timer.

Grupper på 5-9 pers. kr 145,- pr pers. Barn under 1år gratis.

Grupper på 10-15 pers. kr 120,-pr pers. Barn under 1år gratis.

For større grupper enn 15 personer, spør om pris og kapasitet.

Ønsker du en skreddersydd event, som f.eks. Utdrikkningslag, bursdagsfeiring eller lignende, ta kontakt på mail: midttjoregard@gmail.com

Barnehagebesøk

En omvisning rundt på gården der vi ser og lærer litt om de ulike dyrene som bor på her. Hver årstid byr på forskjellige aktiviteter. Alpakkaene og noen av hestene står på utegang hele året, det betyr at de kan gå inn og ut som de ønsker. Om sommeren kan du være heldig å få med deg en alpakka-fødsel (vanligvis mellom mai og august). Alpakkaens baby kalles cria, og de er utrolig nyskjerrige og lekne.
Vi lærer om prosessen fra “god å ta på, til god å ha på”. Er dere heldige har vi litt råfiber tilgjengelig som dere kan få med og lage noe gøy av i barnehagen.

Barna tar eventuelt med niste, og får også tid til å ha nærkontakt med dyrene. Mulighet for å låne bålpanne, eller sitte å spise lunch inne i dårlig vær.

Etter som vi ønsker at alle barn skal få muligheten til å lære mer om dyra og alt som skjer på gården, gir vi egne priser til barnehager.

Ta kontakt for priser og avtaler: maria@midttjore.no