Besøksgård

Gårdsbesøk:
Vi tar imot personer og grupper som ønsker å komme innom for en litt annerledes gårds-opplevelse.
Grunnet covid-19 og eget byggeprosjekt, tar vi kun imot forhåndsbestilte besøk, og kommer ikke til å ha åpen gård denne sesongen.

Velkommen til en hyggelig stund på gården. Her driver vi alpakka- og hjortefarm og vi har også hester på stallen. Vi tar en runde å hilser på dyrene, men på grunn av smittefare mellom dyreartene, blir det bare nærkontakt med alpakka og hest. Du får tid til å mate, kose og stelle dyra.

Vi tar imot grupper på min. 5 personer. Varighet ca 2 timer.

Grupper på 5-9 pers.100,- pr pers.

Grupper på 10+ 75,-pr pers.


Alpakkabesøk:

Vi har fått en del spørsmål fra folk som ønsker å komme å hilse på alpakkaene. Derfor starter vi opp med alpakkabesøk. Du får møte alpakkaene, kose, mate og lære masse om disse fasinerende dyrene. Alpakkabesøk varer i omtrent 45 minutter og dere kan være så få eller så mange deltakere dere ønsker.
Prisen er 100kr per deltaker, 50kr for barn under 3 år og barn under 1 år er gratis.

I sommer (juni – august) inkluderer ‘gårdsbesøk’ og ‘alpakkabesøk’ is til barna.

Ønsker du en skreddersydd event, som f.eks. Utdrikkningslag, bursdagsfeiring eller lignende, ta kontakt på mail: trond@midttjore.no

Barnehagebesøk

En omvisning rundt på gården der vi ser og lærer litt om de ulike dyrene som bor på her. Hver årstid byr på forskjellige aktiviteter. Alpakkaene og noen av hestene står på utegang hele året, det betyr at de kan gå inn og ut som de ønsker. Om sommeren kan du være heldig å få med deg en alpakka-fødsel (vanligvis mellom mai og august). Alpakkaens baby kalles cria, og de er utrolig nyskjerrige og lekne.
Vi lærer om prosessen fra “god å ta på, til god å ha på”. Er dere heldige har vi litt råfiber tilgjengelig som dere kan få med og lage noe gøy av i barnehagen.

Barna tar eventuelt med niste, og får også tid til å ha nærkontakt med dyrene. Mulighet for å låne bålpanne, eller sitte å spise lunch inne i dårlig vær.

Etter som vi ønsker at alle barn skal få muligheten til å lære mer om dyra og alt som skjer på gården, gir vi egne priser til barnehager.

Ta kontakt for priser og avtaler: maria@midttjore.no